Naše storitve

image 01

Svetovanje

Svetujemo vam na področju digitalizacije poslovnih procesov. Naša ekipa izobraženih IT strokovnjakov vedno poskrbi za presežke in zadovoljstvo strank.

 

image 02

Spletne aplikacije

Razvijamo napredne programske rešitve po meri strank. Naš fokus so področja gospodarstva, industrije, zdravstva in odvetništva.

 

image 03

Produktne rešitve

Za vas razvijamo IT in AI rešitve od ideje do realizacije. Z agilnim pristopom vodenja projektov poskrbimo za uspešno zaključen projekt vedno ustreza vsem potrebam deležnikov.

image 04

AI – umetna inteligenca

Razvijamo različne rešitve optimizacije poslovnih procesov z uporabo algoritmov strojnega učenja, ekspertnih sistemov in prilagojenih AI rešitev.

image 05

Data science

Svetujemo in razvijamo rešitve na področju ogromnih količin podatkov, ki le z domišljenimi vpogledi in strategijo pregleda postanejo vaša največja konkurenčna prednost.

image 06

Varnostne rešitve

Načrtujemo in razvijamo varnostne rešitve za vašo organizacijo v povezavi z digitalizacijo poslovnih procesov. Z varnostnim načrtom in procesi bodo vaši podatki varni.

KAKO BOMO SODELOVALI

Naš način dela in vodenje projektov je strukturiran.

Ekipa GoSMIT se z vami dogovori za sestanek, kjer zberemo vse potrebne podatke: kratek opis projekta, podatke o potencialnih uporabnikih in informacije o specifičnih funkcionalnostih in lastnostih.
Naši grafični oblikovalci in UX strokovnjaki analizirajo podatke, ki smo jih dobili od vas in ustvarijo vizualno atraktivne prototipe in interaktivne mockupe.
V tej fazi razvijalci pretvorijo grafične rešitve in predloge v programsko kodo in delovne prototipe, ki vam jih predstavimo in po potrebi dopolnimo.
Proces zagotavljanja kakovosti rešitve se prične, ko je začetni razvoj produkta končan. Ekipa se osredotoči na avtomatizacijo testiranja produkta, ki nam pomaga pokriti do 90% funkcionalnosti.
Ko je programska rešitev dokončno preizkušena, jo prestavimo v produkcijsko okolje in jo z različnimi metod še enkrat z vami preizkusimo, potrdimo in gremo "v živo".
NAPREDNE REŠITVE

Zakaj izbrati GoSMIT?

GoSMIT
image

Nišno strokovno znanje

Naši poslovni analitiki in inženirji se med raziskovanjem poglobijo v iskanje najbolj optimalnih rešitev. S takšnim pristopom pridobimo neposredne izkušnje in edinstvena znanja za potrebe različnih panog.

image

Raziskava in razvoj

Del našega podjetja so strokovnjaki s poglobljenim strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami iz področja znanosti.  Tako lahko za potrebe projektov delijo potrebno poglobljeno tehnično znanje in s tem pripomorejo k poglobljenim vizijam razvoja novih tehnologij.

image

Proaktivnost

Če vaša obstoječa IT rešitev ni razvita in sprogramirana na optimalen način, vedno priporočamo alternativne rešitve, ki ne bodo porušile obstoječe infrastrukture aplikacije.